"Υποστηρίζω τον αθλητή μου"

care-512

Η ΕΤΑΝΕ με την τεχνική υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό αποφάσισε, μεταξύ άλλων, για το έτος 2016, την υλοποίηση προγράμματος με την επωνυμία: «Υποστηρίζω Τον Αθλητή Μου».

Το πρόγραμμα αυτό αφορά νέους ταλαντούχους και ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 12 έως 15 ετών, που ανήκουν σε αναγνωρισμένα σωματεία Ταεκβοντό της Νοτίου Ελλάδος.

Κάθε σύλλογος δύναται να προτείνει έναν αθλητή ή και μία αθλήτρια, καταθέτοντας δήλωση ενδιαφέροντος στην οποία θα αναφέρονται ονοματεπώνυμο, ηλικία, αγωνιστικό επίπεδο (αγωνιστικό βιογραφικό) και ο αριθμός δελτίου (ιατρική βεβαίωση εν ισχύ) του προτεινόμενου ή της προτεινόμενης.

Μετά από αξιολόγηση, θα επιλεχθούν 50 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα συγκροτήσουν αντιπροσωπευτική ομάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του έτους 2016 με σκοπό να αποκομίσουν διεθνείς αγωνιστικές εμπειρίες.

Τους επιλεχθέντες αθλητές ή/και αθλήτριες θα συνοδεύσουν αρχηγός αποστολής, αρχηγοί ομάδων, ιατρός, φυσικοθεραπευτής, συνοδοί υποστήριξης και προπονητές.

Τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια), διαμονής, διατροφής και αγωνιστικής ένδυσης (ντόμποκ και φόρμα περιπάτου) θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΕΤΑΝΕ.

Η δήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πρέπει να αποσταλεί από το σωματείο μέσω fax στο 210-6820117 είτε μέσω email στη διεύθυνση info@etane.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.Υποστηρίξτε τον αθλητή σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!