Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU), προκειμένου να διευκολύνει τα ελληνικά σωματεία για το 2nd WTF Presidents Cup – Europe, τους δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους (registration), την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017. To registration αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην καταβολή των entry fees και στην παραλαβή των διαπιστεύσεων.

 Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν  στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (Σόλωνος 14- 1ος όροφος)​ από τις 11:00 έως τις 15:00 στις παραπάνω ημερομηνίες.

​ Οι αντιπρόσωποι ​των σωματείων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

​1)​ PERSONAL INDEMNIFICATION FORM 

 ​2) ​LIABILITY DECLARATION 

 3) ETU COACH LICENSE CARD

​Για όσους αδυνατούν να προσέλθουν στις αναφερόμενες ημερομηνίες, σας υπενθυμίζουμε ότι το registration θα γίνει την Τρίτη 25/4 και Τετάρτη 26/4 από τις 10.00 έως 20.00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Το 2nd WTF Presidents Cup διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Χορηγοί επικοινωνίας του 2nd WTF Presidents Cup, είναι η Νova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6, το αθλητικό site SPORT-FM.GR και η αθλητική εφημερίδα GOAL NEWS.