Η γιορτή της νέας γενιάς του ταεκβοντό, το 7ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu, μετράει αντίστροφα και η ΕΤΑΝΕ, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την άψογη διοργάνωσή του. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση μέσω της επίσημης σελίδας της ΕΤΑΝΕ (www.etane.gr), για την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών στο TPSS. Διευκρινίζεται, ότι οι συμμετοχές θα κλείσουν, όταν ο αριθμός των αθλητών θα φτάσει τους 1.600.

Γι` αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα πρέπει όλες οι εγγραφές στο σύστημα, ν` αφορούν αθλητές που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιο ότι θα συμμετέχουν στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ. Δεν θα πρέπει να παρουσιαστούν φαινόμενα παλαιότερων ετών, γιατί ενδεχομένως να αδικηθούν παιδιά που θέλουν και μπορούν να δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση της ΕΤΑΝΕ.

Όσον αφορά στα παράβολα συμμετοχών, θα πρέπει να αποστέλλονται με fax αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων. Με το κλείσιμο του συστήματος εγγραφής στο ΤPSS, η ΕΤΑΝΕ θα πρέπει να έχει στη διάθεσή της όλα τα παράβολα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η οργανωτική επιτροπή του 7ου Αγωνιστικού Φεστιβάλ Kim e Liu, θεωρεί υποχρέωσή της, να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που συμβάλουν σε αυτήν την επιτυχημένη διοργάνωση.