Ελάχιστα 24ωρα απομένουν, μέχρι την εκκίνηση των μαθημάτων, στο 3ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία από 3 έως 6 Αυγούστου. Οι αιτήσεις συμμετοχής έκλεισαν στις 19 Ιουλίου και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η συμμετοχή των Διπλωματούχων προπονητών ταεκβοντό, φοιτητών ΤΕΦΑΑ, διαιτητών αλλά και όλων όσοι ασχολούνται με το σημαιοφόρο των μαχητικών τεχνών στην Ελλάδα, θα είναι και πάλι εντυπωσιακή.

Το θέμα του εφετινού Θερινού Σχολείου, στο οποίο θα διδάξουν πολλές και σημαντικές προσωπικότητες από τον επιστημονικό και τον αθλητικό χώρο, είναι «Σχεδιάζοντας την «επόμενη μέρα» για το ελληνικό Ταεκβοντό. Προκλήσεις και προτεινόμενες λύσεις στην προπονητική και στην οργάνωση-διαχείριση του αθλήματος».
Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν μάθηση αλλά και ένα ξεκούραστο τετραήμερο με πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Στο link που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση για τα όσα συνέβησαν στο 2ο Θερινό Σχολείο που διεξήχθη πέρυσι τέτοια εποχή επίσης στην Αρχαία Ολυμπία, την κοιτίδα του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ