Ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια, ήταν ο απολογισμός για τους συλλόγους της ΕΛΟΤ που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ, στο Όπεν του Λουξεμβούργου κατηγορίας G1. Στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στα -58 κιλά βρέθηκε ο Λευτέρης Φακίνος του Αίαντα Αγίο Δημητρίου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν τρεις αθλήτριες του Αίαντα και συγκεκριμένα οι Αγνή Δανάη Χιώτη (-53κ.), Αθανασία Μητσοπούλου (-67κ.) και Ιωάννα Σταυρούλα Δεσύλλα (-62κ.).

Ο Φακίνος στον δρόμο για τον τελικό σημείωσε δύο νίκες. Στα προημιτελικά νίκησε με 22-1 τον Ισπανό Καστισάνο Ντίαζ, ενώ στα ημιτελικά επικράτησε 10-2 του Ολλανδού Γιανμαάτ. Στον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος στα τέλη του μήνα θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μούτζου, στον τελικό ηττήθηκε 8-6 από τον Γερμανό Γκέτσκε.

Η Δεσύλλα στα προημιτελικά νίκησε 12-11 την Φίδερστοουν από την Μ. Βρετανία, όμως στα ημιτελικά ηττήθηκε 2-0 από την Ρωσίδα Τουρούτινα. Η Μητσοπούλου στα προημιτελικά επικράτησε 7-1 της Σίβερτσεν από τη Νορβηγία, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό μετά την ήττα με 13-5 από την Κινέζα Σονγκ. Η Χιώτη από την πλευρά της προκρίθηκε στα ημιτελικά με δύο νίκες, όμως περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο αφού ηττήθηκε στον «χρυσό πόντο» από την Γερμανίδα Ρόνκεν.