Ανακοίνωση της ΕΤΑΝΕ για το πρόγραμμα του ανοιχτού διασυλλογικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου.

ΚΛΗΡΩΣΗ :
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.30 το πρωί, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. (Δήμητρας 19, Ακαδημία Πλάτωνος Τ.Κ. 10442/ 4ος όροφος, Τηλ: 210-6820112-13), για όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και τις δύο ημέρες.

ΖΥΓΙΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :
· Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 18:00 έως τις 20:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:
Ø Παίδων – Κορασίδων 2003-2004 (Cadets) Μαύρες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)
Ø Παίδων – Κορασίδων 2003-2004 (Cadets) Έγχρωμες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)
Ø Παίδων – Κορασίδων 2005-2006 (Kids) Μαύρες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)
Ø Παίδων – Κορασίδων 2005-2006 (Kids) Έγχρωμες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)

· Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 15:00 έως τις 17:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:
Ø Ανδρών- Γυναικών Μαύρες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)
Ø Ανδρών- Γυναικών Έγχρωμες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)
Ø Εφήβων- Νεανίδων Μαύρες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)
Ø Εφήβων- Νεανίδων Μαύρες Ζώνες (Όλες οι κατηγορίες βάρους)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΗΣ :
· Την Τετάρτη 28/6/2017 θα αποσταλούν από την ΕΤΑΝΕ στο e-mail του συλλόγου(που έχει δηλωθεί στο TPSS) όλα τα κουπόνια της ζύγισης και για τις δυο ημέρες.
· Η σειρά προτεραιότητας θα οριστεί από την λίστα των συλλόγων όπως ακριβώς προκύπτει από το TPSS
· Οι σύλλογοι είναι υπεύθυνοι για την εκτύπωση των κουπονιών και την παράδοση τους αντίστοιχα στους αθλητές/ τριες που ζυγίζονται.
· Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ζύγισης θα γίνονται ανακοινώσεις από την γραμματεία για τα νούμερα τα οποία θα προσέρχονται στη ζύγιση. Αθλητές, γονείς, μέλη συλλόγου θα παραμένουν στην κερκίδα. ΜΟΝΟ οι αθλητές/τριες θα προσέρχονται στον χώρο της ζύγισης.
· Ο κάθε αθλητής /τρια θα πρέπει -πριν εισέλθει στον χώρο της ζύγισης -να προσκομίζει βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας ΚΑΙ κουπόνι. Αθλητής που δεν προσκομίζει βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας θα αποκλείεται από την ζύγιση.
· Σε περίπτωση που αθλητής – αθλήτρια συλλόγου δεν εμφανιστεί στην σειρά με το νούμερο προτεραιότητας, θα πρέπει να αναμένει να ζυγιστεί μετά την ολοκλήρωση της ζύγισης .
· Όλα τα βιβλιάρια αθλητών θα πρέπει να είναι σφραγισμένα από το σύλλογο και υποχρεωτικά να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια. Καθώς επίσης και ο βαθμός νταν να είναι σφραγισμένος από την ΕΛΟΤ.
· Αντιπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να μεταφέρει τους αθλητές – αθλήτριες στο χώρο της ζύγισης, φροντίζοντας να έχουν όλοι οι αθλητές /τριες τα απαραίτητα για την ζύγιση έγγραφα (Δελτίο, κουπόνι).
· Το Σάββατο 1/7/2017 οι σύλλογοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην Γραμματεία της ΕΤΑΝΕ την πρωτότυπη απόδειξη κατάθεσης των παραβόλων , ώστε να σφραγιστεί.