Λιγότερες από 30 ημέρες απομένουν μέχρι το 10ο επετειακό και εορταστικό Φεστιβάλ Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» (21-23 Δεκεμβρίου) και η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, έχει τη χαρά και την τιμή ν` ανακοινώσει τις δύο παρουσιάστριες των παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνουν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης ημέρα των αγώνων.

Πρόκειται για την ραδιοφωνική παραγωγό και δημοσιογράφο, Ευαγγελία Τσιορλίδα καθώς και την παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών και δημοσιογράφο, Χριστίνα Βραχάλη.

Η Ευαγγελία Τσορλίδα, θα παρουσιάσει τα events που θα γίνουν στο Χριστουγεννιάτικο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων, το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30). Την Ευαγγελία Τσιορλίδα, με θητεία σε Ant1, Alpha, κ.α., ενώ ήταν κι ένα από τα κορίτσια του Mad, μπορείτε να την ακούτε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στον Music 89,2 (10:00-13:00).

Η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία είχε παρουσιάσει τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών και συλλόγων της ΕΤΑΝΕ για το 2017, θα έχει το γενικό πρόσταγμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνουν το Σάββατο (13:30). Η Χριστίνα Βραχάλη, εργάζεται πλέον στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ενώ τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις της και υλοποιεί τις ιδέες της στο gazzetta.gr.

Τα επόμενα 24ωρα θ` ανακοινωθούν τα εορταστικά events που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με το 10ο επετειακό και εορταστικό Φεστιβάλ Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι». Ένα Φεστιβάλ διαφορετικά απ` όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Μοναδικό. Όπως και το κορυφαίο τουρνουά ταεκβοντό για τις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες.