Το DAGIPOLI DANCE Co, μια ομάδα σύγχρονου χορού, ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητικό πρόβλημα, θα προσφέρει μια διαφορετική νότα στο 10ο επετειακό και εορταστικό Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (21-23/12).

To DAGIPOLI DANCE Co, εμπνευστής του οποίου είναι ο χορευτής και χορογράφος Γιώργος Χρηστάκης, έχει διανύσει πορεία πλέον των 10 ετών, μετρώντας περισσότερες από 100 παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με ονόματα σημαντικά από τον χώρο της Τέχνης, αλλά πάνω απ` όλα, είναι μια υπέροχη εμπειρία θεάματος. Ένα άνοιγμα για τα φτερά του μυαλού και του σώματος… Μια αφύπνιση καλλιτεχνικής και κοινωνικής έκφρασης.

Την ομάδα του DAGIPOLI DANCE Co θα την απολαύσετε στο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, σε ένα από πολλά παράλληλα event που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με το Αγωνιστικό Φεστιβάλ, το οποίο μετράει ήδη πέντε χρόνια ζωής.

Την ομάδα για το event της ΕΤΑΝΕ, συγκροτούν οι Νικολέτα Καρμίρη, Κατερίνα Αλεξοπούλου, Νατάσα Αραμπατζή, Δημήτρης Γρίντζος, Αλέκος Μπλάτζε, Γιώργος Καφετζόπουλος και Γιώργος Χρηστάκης.

http://dagipoli.blogspot.com/